Обосновани Футболни Прогнози

Милуол - Блекбърн

24 Октомври 2023 - 21:45
Милуол
Блекбърн
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днес попаднах на срещата между футболистите на Милуол и Блекбърн от 13-ия кръг на текущият шампионат в Чемпиъншип на Англия. .

Накратко факти и статистика за днешната среща:

Милуол

Играчите на тима домакин са 14-ти в класирането с актив от 16 точки, постигнати след 4 победи, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 мача имат голова разлика 12-14. У дома тимът на Милуол е изиграл 6 срещи, в които има 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, реализирал е 6 гола в мрежата на противниците си и е допуснал 9 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Милуол има записани 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 8-6.

Блекбърн

Гостуващият тим на Блекбърн е 15-ти в таблицата с 16 точки, записани след 5 победи, 1 равенство и 6 загуби от началото на сезона, като в изиграните 12 срещи е успял да вкара 18 гола във вратата на съперниците си и е получил 21 попадения в мрежата си. Далеч от дома съставът е играл 6 срещи, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 10-10.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Блекбърн има в актива си 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 10-12.

Милуол - Блекбърн - преки срещи

В последните 5 двубоя между двата тима, тимът на Милуол няма спечелена нито една победа, отбора на Блекбърн има постигнати 3 победи, а 2 двубоя са завършили с равенство, при обща голова разлика 5-9. В последните 2 срещи у дома с Блекбърн, футболистите на Милуол нямат победа, едно равенство и една загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините от Милуол е в серия от 2 поредни ремита в първенството на Англия, а на собствения си стадион стигна до реми в предишната си среща.

Тимът на гостите от Блекбърн е с 2 победи в Англия, а далеч от дома има успех в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.