Обосновани Футболни Прогнози

Йънг АЗ Алкмаар - Де Граафшап

23 Октомври 2023 - 21:00
Йънг АЗ Алкмаар
Де Граафшап
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.67
3 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния двубой от поредния кръг на настоящето първенство в Ерсте Дивизи на Нидерландия между Йънг АЗ Алкмаар и Де Граафшап.

Предоставям факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Йънг АЗ Алкмаар

Йънг АЗ Алкмаар са 11-ти в таблицата с актив от 14 точки, събрани след 4 победи, 2 равенства и 4 загуби от старта на сезона, като в изиграните 10 срещи са вкарали 15 гола и са получили 14 попадения в собствената мрежа. Пред собствените си верни почитатели съставът на Йънг АЗ Алкмаар е играл 6 двубоя, в които има 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 12-5.

В последните си 6 официални срещи в Ерсте Дивизи отборът на Йънг АЗ Алкмаар е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 9 вкарани и 7 получени гола.

Де Граафшап

Гостуващият тим на Де Граафшап заема 8-ма позиция в таблицата с 17 точки, натрупани след 5 победи, 2 равенства и 3 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 10 срещи има голова разлика 13-12. Като гост съставът има 5 мача досега, в които има 3 победи и 2 загуби, при голова разлика 9-9.

В последните си 6 официални срещи в Ерсте Дивизи тимът на Земеделците има на сметката си 4 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика вкарани 11 гола и получени 8 гола.

Йънг АЗ Алкмаар - Де Граафшап - преки двубои

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата съперника, тимът на Йънг АЗ Алкмаар е спечелил една победа, Де Граафшап има спечелени 2 успеха, а в 2 двубоя двата съперника са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 3-5. В последните 2 срещи у дома с Земеделците, футболистите на Йънг АЗ Алкмаар са постигнали 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините има успех в последния кръг в първенството на Нидерландия, а на своя стадион постигна победа в последния си мач.

Отборът на гостите постигна успех в последния кръг в шампионата, а на чужд терен има неуспех в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.67 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.