Обосновани Футболни Прогнози

Фуенлабрада - Химнастик де Тарагона

15 Октомври 2023 - 13:00
Фуенлабрада
Химнастик де Тарагона
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
2 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между футболните състави на Фуенлабрада и Химнастик де Тарагона от поредния кръг на настоящето първенство в Испания в турнира Примера Дивисион РФЕФ Група 1.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешния футболен двубой:

Фуенлабрада

Фуенлабрада се намират на 14-то място в класирането с 8 точки, натрупани след 2 победи, 2 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните 7 срещи имат голова разлика 5-6. На домашна сцена Фуенлабрада има 3 срещи досега, в които е записал една победа, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика 2-2.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Фуенлабрада е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са реализирали в мрежата на противниците си 5 гола и са допуснали 5 попадения от противниковите отбори.

Химнастик де Тарагона

Тимът на гостите от Химнастик де Тарагона се намира на първа позиция във временното класиране със събрани 17 точки, след 5 победи и 2 равенства, като тима все още е без загуба от старта на сезона, като в изиграните общо 7 срещи е успял да отбележи 7 попадения в мрежата на противниците си и е позволил да му вкарат 1 гола в собствената мрежа. На чужд терен отборът е изиграл 3 срещи досега, в които е записал 2 победи, едно равенство и нито една загуба навън, при обща голова разлика 3-1.

В последните си 6 официални мача в Примера Дивисион РФЕФ Група 1 тимът на Химнастик де Тарагона има на сметката си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са отбелязали в противниковата врата 6 гола и са инкасирали 1 гола от своите съперници.

Фуенлабрада - Химнастик де Тарагона - директни мачове

.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините от Фуенлабрада е в серия от 2 поредни победи в първенството на Испания, а при домакинствата си има победа в последната си среща.

Съставът на гостите стигна до реми в предишната си среща в Испания, а на чужд терен е с 2 успеха.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.