Обосновани Футболни Прогнози

СПАЛ - Лукезе

11 Октомври 2023 - 17:15
СПАЛ
Лукезе
Прогноза: 1
Коефициент: 1.97
2 - 2
непозната футболни прогнози

Днес ще се опитам да дам прогноза за срещата между футболистите на СПАЛ и Лукезе от 8-ия кръг на настоящето първенство в Италия в Серия С - Група В.

Факти и данни за днешния сблъсък:

СПАЛ

СПАЛ се намират на 14-та позиция в таблицата с временното класиране с общ актив от 6 точки, след 2 победи и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 6 срещи са реализирали 5 гола и са получили 8 гола в собствената мрежа. На своя терен тимът на СПАЛ е изиграл 3 срещи до момента, в които има една победа и 2 загуби, отбелязал е 3 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 4 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на СПАЛ са постигнали 2 победи и 4 загуби, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 8 гола.

Лукезе

Гостуващият отбор на Лукезе заема 7-мо място в таблицата със събрани 11 точки, събрани след 3 победи, 2 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните общо 6 мача има положителна голова разлика 7-3. Като гост съставът е играл 3 двубоя до момента, в които е записал 2 победи и една загуба, вкарал е 4 попадения във вратата на приемащите го състави и е получил 3 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Серия С - Група В съставът на Лукезе има записани 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 3 гола.

СПАЛ - Лукезе - директни мачове

В предишните 4 мача между двата състава, СПАЛ е спечелил 2 победи, отбора на Лукезе има спечеленa една победа, а една среща е завършил наравно, при обща голова разлика 6-3. В предишните 2 срещи пред своите фенове с отбора на Лукезе, футболистите на СПАЛ имат 2 успеха.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините от СПАЛ е с 3 поражения в Италия, а на своя стадион е в серия от 2 поредни загуби.

Съставът на Лукезе допусна загуба в предишния си двубой в първенството, а на чужд терен допусна загуба в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.97 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.