Обосновани Футболни Прогнози

Алта - Бран Берген 2

9 Октомври 2023 - 19:30
Алта
Бран Берген 2
Прогноза: 1
Коефициент: 1.60
7 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се разгледам футболния мач от 23-ия кръг на шампионата във Втора Дивизия - Група 2 на Норвегия между футболните състави на Алта и Бран Берген 2.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешния мач:

Алта

Футболистите на домакините са 6-ти в класирането с общ сбор от 29 точки, от 9 победи, 2 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 мача са успели да вкарат 35 гола в противниковата врата и са получили 45 гола в мрежата си. На домашна сцена Алта е играл 10 мача до момента, в които има 6 победи, 2 равенства и 2 загуби, вкарал е 18 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 12 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Алта са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са разписали в мрежата на противниците си 8 попадения и са допуснали 7 гола от противниковите футболни отбори.

Бран Берген 2

Съставът на гостите от Бран Берген 2 е 11-ти в таблицата с общ сбор от 21 точки, записани след 5 победи, 6 равенства и 10 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 21 двубоя е реализирал 45 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 54 попадения в мрежата си. Навън съставът е изиграл 10 мача досега, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 5 загуби, вкарал е 17 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 27 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Бран Берген 2 има на сметката си 4 равенства и 2 загуби и не са постигнали нито една победа, при обща голова разлика 9-12.

Алта - Бран Берген 2 - директни срещи

В последният двубой между двата отбора, Алта няма записана нито една победа, а отбора на Бран Берген 2 е записал една победа.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините има загуба в последната си среща в първенството, а у дома има победа в предишната си среща.

Отборът на гостите стигна до равенство в последния си двубой в шампионата, а на чужд терен има неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.60 Резултат: 7 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.