Обосновани Футболни Прогнози

Нюпорт Каунти - Уолсол

20 Октомври 2023 - 21:45
Нюпорт Каунти
Уолсол
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
3 - 3
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща от 14-ия кръг на сезона от Втора Лига на Англия между Нюпорт Каунти и Уолсол.

Но нека да разгледаме статистиката за днешния мач:

Нюпорт Каунти

Играчите на тима домакин се намират на 20-та позиция в класирането с общ сбор от 14 точки, след 4 победи, 2 равенства и 7 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 13 срещи са реализирали 21 гола в мрежата на съперниците си и са допуснали 26 попадения в собствената мрежа. На домашна сцена съставът има 7 мача досега, в които има 3 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 14-11.

В предишните си 6 официални срещи в Втора Лига тимът на Нюпорт Каунти е постигнал 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 6-12.

Уолсол

Гостуващият тим на Уолсол е 13-ти във временното подреждане с актив от 18 точки, след 5 победи, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 13 мача е отбелязал 19 попадения и е допуснал 22 попадения в собствената врата. Навън тимът е играл 7 мача досега, в които има 2 победи, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 10-16.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Седларите са постигнали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 8-11.

Нюпорт Каунти - Уолсол - директни срещи

В предишните 5 изиграни мача между двата противника, отборът на Нюпорт Каунти е записал 2 победи, отбора на Уолсол има записанa една победа, а 2 срещи са завършили с равенство, при обща голова разлика 7-6. В предишните 2 срещи у дома срещу тима на Уолсол, Домакините от Нюпорт Каунти са постигнали 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините от Нюпорт Каунти е в серия от 2 поредни поражения в Англия, а на собствения си стадион има загуба в последната си среща.

Съставът на Уолсол има победа в предишната си среща в първенството на Англия, а далеч от дома има поражение в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 3 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.