Обосновани Футболни Прогнози

МП Микели - КяПа Хелзинки

28 Юни 2023 - 18:30
МП Микели
КяПа Хелзинки
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
6 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се състои футболния мач от поредния кръг на сезонa на Финландия в Икьонен между футболните отбори на МП Микели и КяПа Хелзинки.

Време е да предоставя информация за днешния сблъсък:

МП Микели

МП Микели са втори във временното класиране със събрани 24 точки, натрупани след 7 победи, 3 равенства и една загуба от старта на шампионата, като в изиграните 11 двубоя имат положителна голова разлика 17-9. Пред собствените си предани привърженици МП Микели е изиграл 5 двубоя досега, в които има 4 победи, 1 равенство и все още няма поражение у дома, при обща голова разлика 8-3.

В предишните си 6 официални срещи в Икьонен съставът на МП Микели има в актива си 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при голова разлика 10-6.

КяПа Хелзинки

Гостуващият състав на КяПа Хелзинки заема 7-ма позиция във временното подреждане с актив от 11 точки, от 3 победи, 2 равенства и 6 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 11 срещи е успял да вкара 17 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 23 гола в мрежата си. На чужд терен тимът е изиграл 5 срещи до момента, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 8-12.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на КяПа Хелзинки има на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са разписали 9 гола и са инкасирали 12 гола.

МП Микели - КяПа Хелзинки - директни срещи

В предишният мач между двата противника, МП Микели няма постигната нито една победа, а отбора на КяПа Хелзинки има постигнатa една победа.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на МП Микели е с 2 равни срещи в шампионата, а при домакинствата си постигна равенство в предишната си среща.

Тимът на гостите от КяПа Хелзинки има успех в предишния си мач в Финландия, а като гост записа равенство в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 6 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.