Обосновани Футболни Прогнози

ФКИ Левадия Талин - Талина Калев

11 Юни 2023 - 17:00
ФКИ Левадия Талин
Талина Калев
Прогноза: 1
Коефициент: 1.28
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за срещата от 17-ия кръг на шампионата в Мейстрилига на Естония между ФКИ Левадия Талин и Талина Калев.

Факти и данни за днешния сблъсък:

ФКИ Левадия Талин

Домакините са втори във временното класиране с актив от 37 точки, натрупани след 11 победи, 4 равенства и 1 загуба от старта на шампионата, като в изиграните общо 16 мача имат голова разлика 31-8. Пред своите горещи привърженици ФКИ Левадия Талин е изиграл 6 мача, в които има 5 победи, едно равенство и все още няма поражение у дома, при обща голова разлика 17-3.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на ФКИ Левадия Талин са записали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 8-5.

Талина Калев

Тимът на гостите от Талина Калев е трети в класирането със събрани 24 точки, след 7 победи, 3 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 двубоя е отбелязал 16 попадения в противниковата врата и е инкасирал 18 гола в мрежата си. При гостуванията си съставът е изиграл 9 мача до момента, в които е записал 7 победи и 2 загуби, отбелязал е 14 попадения в противниковата врата и е получил 8 гола във вратата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Талина Калев има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са записали в вратата на своите съперници 6 попадения и са допуснали 7 гола от противниковите отбори.

ФКИ Левадия Талин - Талина Калев - преки срещи

В предишните 5 играни мача между двата съперника, ФКИ Левадия Талин е записал 5 успеха, а тима на Талина Калев не е постигнал нито 1 победа, при общо голово съотношение 14-2. В предишните 2 срещи на своя стадион с Талина Калев, играчите на ФКИ Левадия Талин имат 2 победи.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините от ФКИ Левадия Талин е в серия от 2 последователни успеха в шампионата, а на своя стадион е в серия от 4 последователни победи.

Отборът на Талина Калев е с 2 последователни поражения в първенството на Естония, а на чужд терен допусна поражение в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.28 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.