Обосновани Футболни Прогнози

Селфос - Акранес

23 Юни 2023 - 22:15
Селфос
Акранес
Прогноза: 2
Коефициент: 1.95
3 - 4
позната футболни прогнози

Днес ще се опитам да анализирам сблъсъка между съставите на Селфос и Акранес от 8-ия кръг на футболния шампионат в Първа Дивизия на Исландия.

Но нека да разгледаме информацията за днешната среща:

Селфос

Домакините заемат 7-ма позиция в класирането с актив от 10 точки, събрани след 3 победи, 1 равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните 7 двубоя имат голова разлика 12-12. Пред своите горещи фенове Селфос е изиграл 3 двубоя до момента, в които има 1 победа и 2 загуби, отбелязал е 4 гола във вратата на гостуващите отбори и е допуснал 6 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Селфос са постигнали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 11 вкарани и 9 получени гола.

Акранес

Гостуващият отбор на Акранес е 5-ти в класирането със събрани 11 точки, натрупани след 3 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 7 срещи е реализирал 14 гола и е инкасирал 12 гола в мрежата си. Далеч от дома тимът е играл 3 мача, в които е записал 2 победи, 1 равенство и нито 1 загуба навън, отбелязал е 6 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 4 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия играчите на Акранес са записали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са разписали в противниковата врата 14 гола и са инкасирали 10 гола от противниците си.

Селфос - Акранес - преки двубои

В последните 5 играни сблъсъка между двата противника, Селфос има записанa една победа, а отбора на Акранес е постигнал 4 победи, при обща голова разлика 3-8. В последните 2 мача у дома срещу Акранес, играчите на Селфос имат 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините от Селфос допусна поражение в предишния кръг в Исландия, а у дома има успех в предишната си среща.

Отборът на Акранес е в серия от 2 поредни успеха в Исландия, а при гостуванията си е в серия от 2 поредни успеха.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.95 Резултат: 3 - 4 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.