Обосновани Футболни Прогнози

Шелбърн - Слиго Роувърс

9 Юни 2023 - 21:45
Шелбърн
Слиго Роувърс
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
1 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се опитам да дам прогноза за мача от 20-ия кръг на футболния шампионат от Висшата Дивизия на Ирландия между футболистите на Шелбърн и Слиго Роувърс.

Но стига общи приказки време е за фактите за предстоящия футболен двубой:

Шелбърн

Футболистите на състава домакин са 5-ти във временното подреждане с общ сбор от 29 точки, събрани след 7 победи, 8 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 мача имат голова разлика 19-13. У дома тимът на Шелбърн е играл 10 мача, в които е записал 5 победи, 3 равенства и 2 загуби, отбелязал е 10 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 7 гола в своята мрежа.

В последните си 6 официални мача в Висша Дивизия тимът на Шелбърн е постигнал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 3 гола.

Слиго Роувърс

Гостуващият отбор на Слиго Роувърс заема 7-мо място във временното класиране с актив от 22 точки, натрупани след 6 победи, 4 равенства и 9 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 19 двубоя има голова разлика 19-26. Навън съставът има 9 мача досега, в които има 3 победи, едно равенство и 5 загуби, при голова разлика 9-12.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Червените е записал една победа и 5 загуби, като са отбелязали в противниковата мрежа 1 попадения и са инкасирали 10 попадения от своите противници.

Шелбърн - Слиго Роувърс - директни мачове

В последните 5 изиграни срещи между двата съперника, Шелбърн има спечелени 3 победи, а отбора на Слиго Роувърс е записал 2 успеха, при обща голова разлика 8-7. В последните 2 двубоя на своя терен с отбора на Слиго Роувърс, футболистите на Шелбърн са записали 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на Шелбърн има успех в последния си мач в Ирландия, а на собствения си стадион постигна победа в предишния си мач.

Тимът на гостите е с 2 загуби в Ирландия, а като гост е с 2 поредни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.