Обосновани Футболни Прогнози

Вард Хаугесунд - Гроруд

10 Юни 2023 - 17:00
Вард Хаугесунд
Гроруд
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от 9-ия кръг на първенството в Норвегия в турнира Втора Дивизия - Група 1 между футболистите на Вард Хаугесунд и Гроруд.

Факти и данни за днешната футболна среща:

Вард Хаугесунд

Футболистите на Вард Хаугесунд са 8-ми в таблицата с 10 точки, събрани след 3 победи, 1 равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 7 двубоя имат голова разлика 13-13. У дома тимът на Вард Хаугесунд е изиграл 4 срещи до момента, в които има 2 победи и 2 загуби, отбелязал е 8 гола във вратата на гостуващите отбори и е позволил да му вкарат 8 гола във вратата си.

В последните си 6 официални мача в Втора Дивизия - Група 1 отборът на Вард Хаугесунд има записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са отбелязали 12 попадения и са им вкарали 10 гола.

Гроруд

Съставът на гостите от Гроруд заема 7-мо място в класирането с общ сбор от 11 точки, събрани след 3 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 8 срещи има отрицателна голова разлика 6-9. Навън съставът е играл 4 срещи, в които е записал 2 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика 4-3.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на Гроруд има в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са вкарали в мрежата на противниците си 5 гола и са допуснали 7 гола от футболистите на съперниците си.

Вард Хаугесунд - Гроруд - преки мачове

.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Тимът на Вард Хаугесунд има победа в предишната си среща в Норвегия, а на собствения си терен постигна успех в последния си мач.

Тимът на гостите от Гроруд има неуспех в предишния си двубой в първенството, а при гостуванията си постигна реми в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.