Обосновани Футболни Прогнози

Есперанс де Тунис - Клуб Африкан Тунис

27 Юни 2023 - 18:30
Есперанс де Тунис
Клуб Африкан Тунис
Прогноза: 1
Коефициент: 1.61
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от 13-ия кръг на сезона в Професионална Лига 1 на Тунис между футболистите на Есперанс де Тунис и Клуб Африкан Тунис.

Време е за статистиката за днешния двубой:

Есперанс де Тунис

Футболистите на Есперанс де Тунис са 3-ти в класирането с актив от 24 точки, натрупани след 6 победи, 2 равенства и 4 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 12 мача са вкарали 14 гола в противниковата врата и са получили 9 попадения в собствената мрежа. Като домакин тимът на Есперанс де Тунис има 6 мача досега, в които е записал 5 победи, едно равенство и нито една загуба у дома, реализирал е 10 гола във вратата на противниците си и е получил само един гол в своята мрежа.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Есперанс де Тунис има на сметката си 4 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика 10-3.

Клуб Африкан Тунис

Отборът на гостите от Клуб Африкан Тунис е на 4-та позиция в класирането с 23 точки, записани след 6 победи, 4 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 срещи е вкарал 15 попадения в мрежата на съперниците си и е инкасирал 8 гола в собствената мрежа. Навън тимът е играл 6 мача, в които има 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, вкарал е 6 попадения в противниковата врата и е допуснал 5 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Професионална Лига 1 отборът на Клуб Африкан Тунис има записани 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 8 вкарани и 6 получени гола.

Есперанс де Тунис - Клуб Африкан Тунис - преки двубои

В предишните 5 двубоя между двата отбора, Есперанс де Тунис е постигнал 2 победи, Клуб Африкан Тунис има записанa една победа, а в 2 мача двата състава са завършили без победител, при обща голова разлика 5-3. В предишните 2 двубоя у дома с отбора на Клуб Африкан Тунис, футболистите на Есперанс де Тунис са записали 2 успеха.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на Есперанс де Тунис има победа в последната си среща в шампионата, а на собствения си стадион е в серия от 4 поредни победи.

Отборът на гостите има поражение в последния кръг в Тунис, а при визитите си допусна поражение в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.61 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.