Обосновани Футболни Прогнози

Еркулес Оулу - РоПС Рованиеми

5 Юни 2023 - 19:00
Еркулес Оулу
РоПС Рованиеми
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.43
3 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на двубоя от поредния кръг на футболния шампионат на Финландия в Каконен Група С между футболните състави на Еркулес Оулу и РоПС Рованиеми.

Но нека да разгледаме статистиката за днешния двубой:

Еркулес Оулу

Играчите на тима домакин са 9-ти в таблицата с временното класиране с актив от 7 точки, събрани след 2 победи, 1 равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните 5 срещи са реализирали 5 попадения в противниковата врата и са позволили да им вкарат 11 попадения в своята мрежа. Като домакин Еркулес Оулу е изиграл 2 мача, в които има 2 поредни успеха, при голова разлика 4-2.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Еркулес Оулу са постигнали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са вкарали 9 гола и са им вкарали 13 гола.

РоПС Рованиеми

Гостуващият тим на РоПС Рованиеми е 7-ми в таблицата с временното класиране с актив от 7 точки, събрани след 2 победи, 1 равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните 5 двубоя има голова разлика 10-11. Навън отборът има 3 мача, в които е записал една победа, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика 6-9.

В последните си 6 официални двубоя в Каконен Група С отборът на РоПС Рованиеми има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 12-13.

Еркулес Оулу - РоПС Рованиеми - директни мачове

В предишните 2 играни мача между двата тима, съставът на Еркулес Оулу има постигнатa 1 победа, РоПС Рованиеми няма нито една победа, а в 1 среща двата съперника не са успели да се победят, при обща голова разлика 6-2. В предишната среща на своя терен срещу РоПС Рованиеми, Домакините от Еркулес Оулу имат една победа.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините записа равенство в предишната си среща в Финландия, а на собствения си терен е с 2 поредни победи.

Съставът на РоПС Рованиеми е с 2 последователни поражения в шампионата, а като гост допусна неуспех в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.43 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.