Обосновани Футболни Прогнози

Йоребро Сирианска - Солентюна

25 Юни 2023 - 17:00
Йоребро Сирианска
Солентюна
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
1 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от 15-ия кръг на настоящият футболен сезон в Швеция в Първа Дивизия - Север между тимовете на Йоребро Сирианска и Солентюна.

Факти и данни за днешния футболен сблъсък:

Йоребро Сирианска

Футболистите на Йоребро Сирианска се намират на 10-то място в таблицата с временното подреждане с 16 точки, натрупани след 5 победи, едно равенство и 7 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 13 срещи са отбелязали 13 попадения и са позволили да им вкарат 18 попадения в мрежата си. На домашна сцена тимът е изиграл 6 срещи досега, в които има 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 4-9.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия - Север играчите на Йоребро Сирианска са постигнали 3 победи и 3 загуби, като са разписали 6 попадения и са получили 6 попадения.

Солентюна

Тимът на гостите от Солентюна е 8-ми в класирането с 19 точки, постигнати след 6 победи, едно равенство и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 мача е отбелязал 25 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 19 гола във вратата си. При визитите си отборът е изиграл 6 двубоя досега, в които има 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 10-8.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия - Север отборът на Солентюна е постигнал 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 20-12.

Йоребро Сирианска - Солентюна - директни срещи

В последните 5 изиграни мача между двата отбора, тимът на Йоребро Сирианска е записал една победа, отбора на Солентюна има записани 3 победи, а един сблъсък е завършил реми, при общо голово съотношение 4-15. В предишните 2 срещи на своя терен срещу Солентюна, Домакините от Йоребро Сирианска нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на Йоребро Сирианска има успех в предишния си мач в Швеция, а на своя стадион е с 2 загуби.

Съставът на гостите е с 2 поредни победи в шампионата на Швеция, а далеч от дома е с 2 победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.