Обосновани Футболни Прогнози

Джаз Пори - СексиПоксит

8 Юни 2023 - 19:30
Джаз Пори
СексиПоксит
Прогноза: 1
Коефициент: 1.22
6 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между съставите на Джаз Пори и СексиПоксит от 7-ия кръг на футболния сезон в Каконен Група В на Финландия.

Но стига общи приказки време е за информацията за днешния мач:

Джаз Пори

Джаз Пори се намират на 4-та позиция във временното класиране с общ сбор от 11 точки, постигнати след 3 победи, 2 равенства и една загуба от започването на първенството, като в изиграните 6 срещи са отбелязали 17 гола във вратата на противниците си и са допуснали 12 попадения в мрежата си. На домашна сцена Джаз Пори е играл 2 двубоя до момента, в които е записал 2 последователни успеха, реализирал е 6 попадения в противниковата врата и е допуснал 2 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Каконен Група В отборът на Джаз Пори има на сметката си 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са записали в мрежата на противниците си 17 попадения и са инкасирали 12 гола от противниковите футболни състави.

СексиПоксит

Тимът на гостите от СексиПоксит е 12-ти във временното подреждане с актив от 4 точки, записани след една победа, 1 равенство и 4 загуби от началото на сезона, като в изиграните 6 мача има голова разлика 6-16. Навън съставът има 2 срещи досега, в които има 2 поредни загуби, реализирал е 2 гола в мрежата на своите домакини и е получил 6 попадения в собствената врата.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на СексиПоксит са постигнали 1 победа, едно равенство и 4 загуби, като са вкарали в противниковата врата 6 гола и са допуснали 16 попадения от играчите на противниците си.

Джаз Пори - СексиПоксит - преки двубои

.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините от Джаз Пори стигна до равенство в предишния си мач в шампионата на Финландия, а у дома е с 3 последователни успеха.

Тимът на гостите от СексиПоксит стигна до равенство в предишния си двубой в Финландия, а като гост е в серия от 2 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.22 Резултат: 6 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.