Обосновани Футболни Прогнози

Хака - Илвес Тампере

7 Юни 2023 - 18:00
Хака
Илвес Тампере
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 1
позната футболни прогнози

Днеска ще се състои футболния мач между съставите на Хака и Илвес Тампере от 10-ия кръг на настоящето първенство от Вейкауслигата на Финландия.

Информацията за днешния мач:

Хака

Играчите на тима домакин са 9-ти в класирането с актив от 9 точки, постигнати след 2 победи, 3 равенства и 5 загуби от започването на сезона, като в изиграните 10 мача са реализирали 13 попадения и са получили 19 попадения в собствената мрежа. На своя стадион Техтаан кентя Хака е изиграл 4 срещи до момента, в които е записал една победа, 3 равенства и нито 1 загуба у дома, вкарал е 9 гола във вратата на гостуващите отбори и е получил 7 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Вейкауслига съставът на Хака е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 9 вкарани и 12 получени гола.

Илвес Тампере

Гостуващият тим на Илвес Тампере е 5-ти в класирането с актив от 12 точки, след 3 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 9 мача има положителна голова разлика 10-9. При гостуванията си тимът има 4 срещи до момента, в които е записал една победа, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 3-3.

В предишните си 6 официални мача в Вейкауслига футболистите на Илвес Тампере са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 6 гола.

Хака - Илвес Тампере - директни срещи

В предишните 5 играни двубоя между двата тима, отборът на Хака е записал 2 успеха, състава на Илвес Тампере също е записал 2 победи, а една среща е завършил с равен резултат, при общо голово съотношение 6-6. В предишните 2 мача пред своите почитатели срещу отбора на Илвес Тампере, играчите на Хака са постигнали 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Хака е в серия от 2 загуби в шампионата, а на собствения си терен постигна реми в последния си мач.

Тимът на гостите от Илвес Тампере стигна до равенство в предишния кръг в шампионата на Финландия, а при гостуванията си постигна успех в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.