Обосновани Футболни Прогнози

КяПа Хелзинки - ЮЯК Ювяскюля

31 Юли 2023 - 18:30
КяПа Хелзинки
ЮЯК Ювяскюля
Прогноза: 1
Коефициент: 1.85
4 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между футболните състави на КяПа Хелзинки и ЮЯК Ювяскюля от поредния кръг на футболния шампионат в Икьонен на Финландия.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешния футболен мач:

КяПа Хелзинки

КяПа Хелзинки са 11-ти във временното подреждане с общ сбор от 12 точки, постигнати след 3 победи, 3 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 16 двубоя са вкарали 25 попадения в противниковата врата и са допуснали 39 гола в собствената мрежа. На своя стадион съставът на КяПа Хелзинки е играл 8 мача до момента, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 5 загуби, при обща голова разлика 15-18.

В предишните си 6 официални двубоя в Икьонен тимът на КяПа Хелзинки е постигнал 1 победа, едно равенство и 4 загуби, като са разписали в мрежата на противниците си 11 попадения и са инкасирали 17 гола от противниковите футболни състави.

ЮЯК Ювяскюля

Гостуващият тим на ЮЯК Ювяскюля е 12-ти във временното подреждане с общ актив от 11 точки, след 2 победи, 5 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 мача има голова разлика 17-29. На чужд терен съставът има 8 мача до момента, в които е записал 2 равенства и 6 загуби и все още няма победа навън, реализирал е 7 попадения във вратата на своите домакини и е допуснал 20 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в Икьонен футболистите на ЮЯК Ювяскюля имат на сметката си 2 равенства и 4 загуби и не са записали нито една победа, при голова разлика 7-13.

КяПа Хелзинки - ЮЯК Ювяскюля - преки мачове

В предишната среща между двата отбора, тимът на КяПа Хелзинки има постигнатa една победа, а отбора на ЮЯК Ювяскюля няма нито 1 победа.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините от КяПа Хелзинки има загуба в предишната си среща в Финландия, а на своя стадион постигна равенство в последната си среща.

Тимът на ЮЯК Ювяскюля е с 4 поредни загуби в шампионата на Финландия, а далеч от дома е в серия от 2 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.85 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.