Обосновани Футболни Прогнози

Дифаа ел Джадида - РСБ Беркан

20 Юни 2023 - 22:00
Дифаа ел Джадида
РСБ Беркан
Прогноза: X2
Коефициент: 1.62
0 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще се проведе футболния двубой от поредния кръг на настоящият сезон в Първа Дивизия на Мароко между отборите на Дифаа ел Джадида и РСБ Беркан.

Факти и данни за днешната футболна среща:

Дифаа ел Джадида

Дифаа ел Джадида са 16-ти в таблицата с актив от 24 точки, след 5 победи, 9 равенства и 14 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 28 мача са успели да вкарат 22 попадения във вратата на противниците си и са инкасирали 41 попадения в собствената мрежа. На собствения си стадион съставът е играл 14 мача до момента, в които е записал 4 победи, 5 равенства и 5 загуби, при голова разлика 10-13.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Дифаа ел Джадида има на сметката си 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, при голова разлика 3 вкарани и 11 получени гола.

РСБ Беркан

Гостуващият състав на РСБ Беркан е на 6-то място в класирането със събрани 40 точки, постигнати след 10 победи, 10 равенства и 8 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 28 срещи има голова разлика 28-29. Като гост отборът е изиграл 14 срещи до момента, в които е записал 4 победи, 7 равенства и 3 загуби, вкарал е 11 гола в противниковата врата и е допуснал 11 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на РСБ Беркан са записали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 7 гола.

Дифаа ел Джадида - РСБ Беркан - директни срещи

В предишните 5 мача между двата съперника, Дифаа ел Джадида има постигнатa една победа, тима на РСБ Беркан е спечелил 3 успеха, а в един сблъсък двата отбора са завършили без да определят победител, при общо голово съотношение 6-8. В последните 2 срещи у дома срещу РСБ Беркан, футболистите на Дифаа ел Джадида имат 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на Дифаа ел Джадида е с 2 последователни поражения в първенството, а на своя стадион допусна поражение в предишния си мач.

Отборът на РСБ Беркан има победа в последната си среща в шампионата, а на чужд терен има неуспех в предишния си мач.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.62 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.