Обосновани Футболни Прогнози

Олимпик Бежа - Монастир

26 Юни 2023 - 18:30
Олимпик Бежа
Монастир
Прогноза: 2
Коефициент: 1.70
1 - 3
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се състои футболната среща между футболистите на Олимпик Бежа и Монастир от 13-ия кръг на футболното първенство в Тунис в турнира Професионална Лига 1.

Време е да предоставя информация за днешната футболна среща:

Олимпик Бежа

Домакините от Олимпик Бежа са 6-ти във временното подреждане с 16 точки, след 4 победи, 2 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 12 срещи имат голова разлика 8-12. Като домакин Олимпик Бежа има 6 мача, в които има 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, вкарал е 6 гола във вратата на гостуващите тимове и е позволил да му вкарат 3 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Професионална Лига 1 тимът на Олимпик Бежа е постигнал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 4 вкарани и 7 получени гола.

Монастир

Отборът на гостите от Монастир е 4-ти в таблицата с общ актив от 22 точки, постигнати след 5 победи, 3 равенства и 4 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 12 срещи е вкарал 19 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 12 попадения във вратата си. На чужд терен тимът е изиграл 6 срещи, в които има 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, вкарал е 9 гола във вратата на своите домакини и е получил 7 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Монастир е записал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика вкарани 11 гола и получени 5 гола.

Олимпик Бежа - Монастир - преки двубои

В последните 5 играни сблъсъка между двата противника, Олимпик Бежа има записанa 1 победа, тима на Монастир е постигнал 2 победи, а 2 срещи са завършили наравно, при общо голово съотношение 2-5. В предишните 2 мача пред своите почитатели срещу Монастир, Домакините от Олимпик Бежа нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от Олимпик Бежа е с 2 поредни победи в Тунис, а на своя стадион постигна успех в последната си среща.

Съставът на Монастир постигна успех в предишната си среща в първенството, а като гост постигна реми в предишната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.70 Резултат: 1 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.