Обосновани Футболни Прогнози

Шахтьор Караганди - Жетису Талдикорган

24 Юни 2023 - 17:00
Шахтьор Караганди
Жетису Талдикорган
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.45
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днеска ще се спра на футболния двубой от 13-ия кръг на шампионата от Висшата Лига на Казахстан между отборите на Шахтьор Караганди и Жетису Талдикорган.

Информацията за днешния двубой:

Шахтьор Караганди

Футболистите на Шахтьор Караганди се намират на 10-то място във временното класиране с актив от 12 точки, от 3 победи, 3 равенства и 6 загуби от старта на сезона, като в изиграните 12 мача са отбелязали 14 попадения във вратата на съперниците си и са допуснали 18 попадения в мрежата си. Като домакин Шахтьор Караганди е изиграл 5 срещи, в които е записал 3 победи, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика 8-6.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Лига отборът на Шахтьор Караганди има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6-7.

Жетису Талдикорган

Отборът на гостите от Жетису Талдикорган е 9-ти в таблицата с актив от 13 точки, записани след 4 победи, едно равенство и 7 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 12 срещи е отбелязал 11 попадения и е получил 19 гола в мрежата си. Навън отборът има 5 срещи до момента, в които има 2 победи и 3 загуби, отбелязал е 6 гола във вратата на своите домакини и е получил 8 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Висша Лига отборът на Жетису Талдикорган е постигнал 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 7-9.

Шахтьор Караганди - Жетису Талдикорган - преки мачове

В предишните 5 срещи между двата съперника, отборът на Шахтьор Караганди има спечелени 2 успеха, а отбора на Жетису Талдикорган има спечелени 3 победи, при общо голово съотношение 9-9. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу Жетису Талдикорган, футболистите на Шахтьор Караганди имат 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините от Шахтьор Караганди допусна неуспех в предишната си среща в шампионата, а на своя стадион е с 3 последователни победи.

Отборът на Жетису Талдикорган има успех в последната си среща в шампионата на Казахстан, а на чужд терен е с 2 загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.45 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.