Обосновани Футболни Прогнози

Трефф - Йорн-Хутен

18 Юни 2023 - 15:30
Трефф
Йорн-Хутен
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата между тимовете на Трефф и Йорн-Хутен от 10-ия кръг на футболния шампионат в Втора Дивизия - Група 1 на Норвегия.

Факти и данни за днешния футболен мач:

Трефф

Домакините от Трефф са 6-ти във временното класиране с 13 точки, от 4 победи, 1 равенство и 4 загуби от започването на първенството, като в изиграните 9 срещи са вкарали 10 попадения в противниковата врата и са инкасирали 22 попадения в мрежата си. У дома съставът е играл 4 срещи досега, в които има 2 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика 6-6.

В предишните си 6 официални двубоя в Втора Дивизия - Група 1 тимът на Трефф има в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са вкарали в вратата на съперниците си 8 гола и са получили 13 гола от играчите на своите съперници.

Йорн-Хутен

Отборът на гостите от Йорн-Хутен е 12-ти в класирането с общ сбор от 7 точки, постигнати след 2 победи, едно равенство и 5 загуби през сезона, като в изиграните 8 мача е вкарал 9 попадения в противниковата врата и е инкасирал 12 попадения в собствената мрежа. Навън тимът е играл 5 срещи досега, в които е записал една победа и 4 загуби, при голова разлика 5-10.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на Йорн-Хутен е постигнал една победа, едно равенство и 4 загуби, като са записали 6 попадения и са получили 8 попадения.

Трефф - Йорн-Хутен - директни срещи

.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините има загуба в последния си двубой в първенството, а на собствения си терен има победа в последната си среща.

Съставът на гостите от Йорн-Хутен е с 2 поредни загуби в първенството на Норвегия, а далеч от дома е в серия от 2 последователни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.