Обосновани Футболни Прогнози

Мейдстоун Юнайтед - Транмиър Роувърс

29 Април 2017 - 14:15
Мейдстоун Юнайтед
Транмиър Роувърс
Прогноза: X2
Коефициент: 1.48
0 - 1
позната футболни прогнози

Днеска ще се спра на сблъсъка от поредния кръг на настоящето футболно първенство в Англия в Национална Лига между отборите на Мейдстоун Юнайтед и Транмиър Роувърс. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу противниковия отбор на Транмиър Роувърс на домашния си терен.

Факти и статистика за днешната футболна среща:

Мейдстоун Юнайтед

Футболистите на Мейдстоун Юнайтед се намират на 11-то място в таблицата с общ сбор от 58 точки, от 16 победи, 10 равенства и 19 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 45 двубоя имат отрицателна голова разлика 59-74. Пред собствените си привърженици тимът на Мейдстоун Юнайтед е играл 22 срещи до момента, в които е записал 8 победи, 5 равенства и 9 загуби, реализирал е 29 попадения в противниковата врата и е допуснал 38 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Национална Лига съставът на Мейдстоун Юнайтед е постигнал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 7 гола.

Транмиър Роувърс

Гостуващият състав на Транмиър Роувърс е 2-ри във временното класиране с 92 точки, събрани след 28 победи, 8 равенства и 9 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 45 мача има положителна голова разлика 78-39. Навън съставът е изиграл 22 срещи, в които е записал 12 победи, 5 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 35-20.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Роувърс имат записани 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 20 вкарани и 7 получени гола.

Мейдстоун Юнайтед - Транмиър Роувърс - директни мачове

В предишният двубой между двата противника, тимът на Мейдстоун Юнайтед не е постигнал нито една победа, а отбора на Транмиър Роувърс има постигнатa една победа.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините от Мейдстоун Юнайтед е в серия от 2 последователни ремита в Англия, а на своя стадион стигна до равенство в последния си мач.

Тимът на гостите е в серия от 2 поредни победи в първенството на Англия, а като гост е с 3 победи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.48 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.