Обосновани Футболни Прогнози

Ханза Рощок - Магдебург

15 Април 2017 - 15:00
Ханза Рощок
Магдебург
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
1 - 1
позната футболни прогнози

Днеска ще се играе срещата от 33-ия кръг на настоящето първенство в Германия в турнира Трета Лига между футболните състави на Ханза Рощок и Магдебург. Моряците посрещат на ДКВ-Арена гостуващия футболен отбор на Магдебург.

Факти и данни за днешния футболен двубой:

Ханза Рощок

Футболистите на домакините заемат 12-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 42 точки, натрупани след 9 победи, 15 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 32 мача са вкарали 38 попадения в противниковата врата и са инкасирали 36 гола в мрежата си. На своя стадион съставът има 16 двубоя до момента, в които има 4 победи, 8 равенства и 4 загуби, при голова разлика 18-18.

В последните си 6 официални двубоя в Трета Лига играчите на Ханза Рощок имат в актива си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 10-8.

Магдебург

Гостуващият отбор на Магдебург е 3-ти в таблицата с временното класиране с общ актив от 51 точки, от 14 победи, 9 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 32 срещи има голова разлика 44-30. Далеч от дома отборът е играл 16 мача, в които има 6 победи, 6 равенства и 4 загуби, отбелязал е 21 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 15 гола в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството отборът на Магдебург има записани 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са намъкнали на противника си 6 попадения и са допуснали 4 попадения.

Ханза Рощок - Магдебург - директни мачове

В предишните 3 играни сблъсъка между двата тима, тимът на Ханза Рощок не е спечелил нито една победа, отбора на Магдебург има спечеленa 1 победа, а 2 мача са завършили реми, при обща голова разлика 3-6. В предишната среща на своя терен срещу Магдебург, футболистите на Ханза Рощок нямат победа и едно равенство.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините е с 2 последователни успеха в първенството на Германия, а у дома постигна успех в предишната си среща.

Съставът на гостите допусна неуспех в последната си среща в първенството, а като гост е в серия от 2 поредни ремита.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.