Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Ашкелон - МС Ашдод

3 Април 2017 - 20:30
Апоел Ашкелон
МС Ашдод
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.35
0 - 0
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще дам прогноза за футболния двубой от поредния кръг на настоящето футболно първенство в Група за Изпадане на Израел между футболните отбори на Апоел Ашкелон и МС Ашдод. Апоел Ашкелон посрещат на домашния си стадион гостуващия футболен отбор на МС Ашдод.

Стига приказки време е за фактите за предстоящия футболен двубой:

Апоел Ашкелон

Апоел Ашкелон са 8-ми в таблицата с временното класиране с актив от 21 точки, след 1 победа от старта на новото футболно първенство, като са успели да вкарат 4 гола и са допуснали 1 попадения в мрежата си. На собствения си стадион Апоел Ашкелон все още няма изиграна среща до момента, като все още не е успял да се разпише във вратата на противниците си и все още не е допуснал нито едно попадение в своята мрежа.

В последните си 1 официални мача в Група за Изпадане футболистите на Апоел Ашкелон са постигнали 1 победа, при голова разлика 4 вкарани и 1 получени гола.

МС Ашдод

Гостуващият състав на МС Ашдод е 4-ти в класирането с актив от 29 точки, след 1 равенство, като има голова разлика 0-0. При визитите си тимът все още не е изиграл нито една среща до момента, при голова разлика 0-0.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на МС Ашдод имат на сметката си 4 равенства и 2 загуби и са без победа, при голова разлика 3 вкарани и 6 получени гола.

Апоел Ашкелон - МС Ашдод - преки срещи

.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на Апоел Ашкелон има победа в последната си среща в шампионата на Израел, а на собствения си стадион е с 0 поредни загуби.

Съставът на гостите от МС Ашдод стигна до равенство в предишния си мач в първенството, а на чужд терен допусна поражение в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.35 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.