Обосновани Футболни Прогнози

Чезена - Фрозиноне

31 Март 2017 - 22:00
Чезена
Фрозиноне
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата между отборите на Чезена и Фрозиноне от 33-ия кръг на футболното първенство в Серия Б на Италия. Играчите на Чезена посрещат на Стадио Дино Мануци гостуващия футболен отбор на Фрозиноне.

Време е за статистиката за днешния футболен двубой:

Чезена

Водните кончета заемат 16-та позиция в таблицата с общ сбор от 34 точки, натрупани след 7 победи, 13 равенства и 12 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 32 срещи са вкарали 37 попадения в мрежата на противниците си и са позволили да им вкарат 40 попадения в своята мрежа. На своя терен отборът на Чезена е изиграл 15 мача досега, в които е записал 6 победи, 7 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 22-12.

В предишните си 6 официални срещи в Серия Б играчите на Водните кончета са записали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 5-8.

Фрозиноне

Гостуващият отбор на Фрозиноне е лидер във временното подреждане с актив от 59 точки, постигнати след 17 победи, 8 равенства и 7 загуби от старта на първенството, като в изиграните 32 двубоя е реализирал 43 гола в противниковата врата и е инкасирал 30 гола в своята мрежа. На чужд терен съставът е изиграл 16 срещи, в които е записал 6 победи, 5 равенства и 5 загуби, реализирал е 16 гола в мрежата на противниците си и е позволил да му отбележат 15 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Фрозиноне имат на сметката си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 4 гола.

Чезена - Фрозиноне - директни срещи

В последните 5 срещи между двата противника, Водните кончета е постигнал 3 победи, а отбора на Фрозиноне има записани 2 победи, при общо голово съотношение 12-7. В последните 2 срещи на своя терен с състава на Фрозиноне, футболистите на Чезена са постигнали 2 победи.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините допусна неуспех в предишната си среща в шампионата на Италия, а на собствения си стадион постигна успех в предишната си среща.

Съставът на гостите от Фрозиноне е с 2 успеха в Италия, а на чужд терен постигна успех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.