Обосновани Футболни Прогнози

Сейнт Мирън - Дънди Юнайтед

15 Март 2017 - 21:45
Сейнт Мирън
Дънди Юнайтед
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
3 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата между футболните състави на Сейнт Мирън и Дънди Юнайтед от 29-ия кръг на футболния сезон в Шотландия в турнира Чемпиъншип. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващите играчи на Дънди Юнайтед на Сейнт Мирън Парк.

Но стига общи приказки време е за фактите за предстоящия двубой:

Сейнт Мирън

Футболистите на домакините от Сейнт Мирън са 10-ти във временното класиране с актив от 21 точки, постигнати след 4 победи, 9 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 срещи имат отрицателна голова разлика 26-44. Като домакин отборът на Сейнт Мирън е изиграл 14 срещи, в които е записал 2 победи, 5 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 9-18.

В последните си 6 официални срещи в Чемпиъншип футболистите на Светците са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 6 гола.

Дънди Юнайтед

Гостуващият тим на Дънди Юнайтед е 4-ти в таблицата с временното подреждане със събрани 44 точки, записани след 12 победи, 8 равенства и 6 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 26 мача има положителна голова разлика 35-26. При визитите си тимът е изиграл 13 мача досега, в които има 4 победи, 4 равенства и 5 загуби, вкарал е 13 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 15 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Дънди Юнайтед имат на сметката си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 8-9.

Сейнт Мирън - Дънди Юнайтед - преки срещи

В последните 2 изиграни двубоя между двата тима, Светците не е записал нито една победа, а отбора на Дънди Юнайтед има спечелени 2 успеха, при общо голово съотношение 1-4. В предишната среща на своя стадион с състава на Дънди Юнайтед, играчите на Сейнт Мирън нямат победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините от Сейнт Мирън стигна до равенство в последния си мач в Шотландия, а при домакинствата си записа реми в предишния си двубой.

Тимът на гостите от Дънди Юнайтед допусна неуспех в предишната си среща в първенството, а при визитите си допусна поражение в предишния си двубой.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 3 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.