Обосновани Футболни Прогнози

ФК Тамбов - Енисей Красноярск

27 Март 2017 - 13:00
ФК Тамбов
Енисей Красноярск
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес забелязах коефициентите в сблъсъка между отборите на ФК Тамбов и Енисей Красноярск от поредния кръг на настоящият сезон в Първа Дивизия на Русия. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Енисей Красноярск на.

Време е да предоставя информация за предстоящия сблъсък:

ФК Тамбов

Играчите на отбора домакин се намират на 11-то място в класирането с актив от 36 точки, постигнати след 9 победи, 9 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 мача имат голова разлика 25-23. На собствения си стадион ФК Тамбов има 14 двубоя, в които има 5 победи, 5 равенства и 4 загуби, при голова разлика 14-9.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия отборът на ФК Тамбов е записал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са записали в вратата на своите съперници 10 гола и са допуснали 3 попадения от футболистите на съперниците си.

Енисей Красноярск

Гостуващият тим на Енисей Красноярск е 8-ми в класирането с актив от 38 точки, след 11 победи, 5 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 27 двубоя има голова разлика 31-30. На чужд терен съставът има 13 двубоя до момента, в които има 5 победи, 3 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 16-15.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Енисей Красноярск са постигнали една победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 2-7.

ФК Тамбов - Енисей Красноярск - преки мачове

В последният двубой между двата състава, ФК Тамбов не е постигнал нито 1 победа, а отбора на Енисей Красноярск има записанa една победа.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на ФК Тамбов стигна до реми в предишния си двубой в Русия, а на собствения си терен има неуспех в предишната си среща.

Съставът на Енисей Красноярск е с 2 поредни поражения в първенството, а като гост е с 3 поредни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.