Обосновани Футболни Прогнози

Рудар Веление - Целие

29 Март 2017 - 18:00
Рудар Веление
Целие
Прогноза: X2
Коефициент: 1.50
1 - 2
позната футболни прогнози

Днес ще се спра на футболния сблъсък от 26-ия кръг на първенството в Словения в турнира Първа Лига между футболните състави на Рудар Веление и Целие. Миньорите приемат на домашния си стадион Об Езеро противниковия футболен отбор на Целие.

Стига приказки време е за информацията за предстоящия сблъсък:

Рудар Веление

Домакините от Рудар Веление са 7-ми в таблицата с актив от 29 точки, записани след 7 победи, 8 равенства и 10 загуби от започването на сезона, като в изиграните 25 двубоя са успели да вкарат 33 гола в противниковата врата и са позволили да им отбележат 37 гола в своята врата. Като домакин съставът е изиграл 13 срещи до момента, в които има 2 победи, 7 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 14-17.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Рудар Веление са записали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са отбелязали 8 попадения и са инкасирали 12 попадения.

Целие

Гостуващият състав на Целие е 5-ти във временното класиране с 35 точки, записани след 10 победи, 5 равенства и 10 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 25 срещи е отбелязал 31 гола в противниковата врата и е допуснал 29 гола в своята мрежа. На чужд терен отборът е изиграл 13 мача досега, в които е записал 5 победи, 1 равенство и 7 загуби, реализирал е 19 гола в противниковата врата и е допуснал 18 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Лига съставът на Целие е записал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 8-7.

Рудар Веление - Целие - преки мачове

В последните 5 изиграни мача между двата състава, отборът на Рудар Веление има записанa една победа, а отбора на Целие е записал 4 успеха, при обща голова разлика 3-9. В последните 2 срещи пред своите привърженици срещу тима на Целие, Домакините от Рудар Веление са постигнали 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на Рудар Веление е в серия от 2 последователни загуби в първенството, а при домакинствата си допусна неуспех в предишната си среща.

Тимът на гостите записа реми в предишния кръг в първенството на Словения, а при гостуванията си има успех в предишния си двубой.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.