Обосновани Футболни Прогнози

Катания - Мелфи

5 Март 2017 - 15:30
Катания
Мелфи
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
0 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя между съставите на Катания и Мелфи от 28-ия кръг на настоящият сезон в Италия в Лега Про - Група С. Катания излизат срещу футболистите на Мелфи на домашния си терен.

Накратко информацията за днешната футболна среща:

Катания

Домакините са на 6-та позиция в таблицата с временното класиране с общ сбор от 39 точки, събрани след 12 победи, 10 равенства и 5 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 27 мача имат голова разлика 33-21. У дома отборът на Катания е играл 14 мача, в които е записал 10 победи, 3 равенства и 1 загуба, отбелязал е 25 попадения във вратата на гостуващите тимове и е допуснал 8 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Лега Про - Група С съставът на Росадзури е записал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 9 вкарани и 5 получени гола.

Мелфи

Гостуващият отбор на Мелфи се намира на 20-та позиция в таблицата с общ сбор от 17 точки, натрупани след 4 победи, 6 равенства и 17 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 двубоя е отбелязал 27 гола и е позволил да му вкарат 57 гола в собствената мрежа. Като гост тимът е играл 13 двубоя, в които е записал 3 равенства и 10 загуби и все още са без победа навън, реализирал е 8 гола във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 33 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Мелфи имат на сметката си само 6 загуби, което ясно показва моментната слаба форма на отбора, при голова разлика 4-16.

Катания - Мелфи - директни мачове

В предишните 3 играни мача между двата състава, отборът на Катания има записанa една победа, отбора на Мелфи няма спечелена нито 1 победа, а 2 двубоя са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 5-4. В последната среща на своя терен с Мелфи, Домакините от Катания са постигнали 1 победа.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините от Катания постигна успех в последния си двубой в първенството, а при домакинствата си постигна реми в предишната си среща.

Отборът на гостите от Мелфи е с 6 последователни загуби в Италия, а на чужд терен е с 4 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.