Обосновани Футболни Прогнози

Алкоркон - Валядолид

19 Март 2017 - 17:00
Алкоркон
Валядолид
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.38
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач от 30-ия кръг на футболното първенство в Сегунда Дивисион на Испания между тимовете на Алкоркон и Валядолид. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Валядолид.

Но нека да разгледаме фактите за предстоящия мач:

Алкоркон

Алкоркон се намират на 17-та позиция във временното подреждане с общ сбор от 33 точки, постигнати след 8 победи, 9 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 29 срещи имат отрицателна голова разлика 21-28. Като домакин Алкоркон е играл 14 двубоя, в които е записал 7 победи, 5 равенства и 2 загуби, при голова разлика 16-7.

В предишните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион съставът на Алкоркон е постигнал 4 равенства и 2 загуби и не са постигнали нито една победа, като са разписали в противниковата мрежа 4 гола и са допуснали 6 попадения от играчите на съперниците си.

Валядолид

Тимът на гостите от Валядолид заема 8-мо място в таблицата с общ сбор от 39 точки, записани след 11 победи, 6 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 29 срещи има голова разлика 32-29. При визитите си съставът има 15 срещи досега, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 9 загуби, при обща голова разлика 15-19.

В предишните си 6 официални двубоя в Сегунда Дивисион играчите на Валядолид са записали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали 5 попадения и са им вкарали 9 попадения.

Алкоркон - Валядолид - директни срещи

В предишните 5 играни двубоя между двата тима, Алкоркон няма нито една победа, тима на Валядолид има постигнати 4 успеха, а един двубой е завършил наравно, при общо голово съотношение 0-6. В предишните 2 срещи на своя стадион срещу тима на Валядолид, Домакините от Алкоркон нямат победа, едно равенство и една загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Тимът на Алкоркон е в серия от 2 последователни равенствa в Испания, а на собствения си терен е в серия от 2 равенствa.

Съставът на гостите от Валядолид е в серия от 2 загуби в първенството, а при визитите си има поражение в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.38 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.