Обосновани Футболни Прогнози

Аячо - Льо Авър

17 Март 2017 - 21:00
Аячо
Льо Авър
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
0 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя от 30-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Франция в Лига 2 между съставите на Аячо и Льо Авър. Треньора на домакините извежда на Стад Франсоа Коти своите играчи срещу Морско сините.

Накратко малко факти и статистика за днешния футболен мач:

Аячо

Домакините от Аячо са 14-ти във временното класиране със събрани 37 точки, натрупани след 10 победи, 7 равенства и 12 загуби от започването на първенството, като в изиграните 29 мача са реализирали 32 гола в противниковата врата и са допуснали 39 попадения в мрежата си. Като домакин Аячо е играл 14 срещи досега, в които има 8 победи, 3 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 21-14.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Аячо са постигнали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са вкарали в мрежата на противниците си 5 попадения и са получили 9 гола от противниковите състави.

Льо Авър

Гостуващият състав на Льо Авър заема 10-то място в класирането с общ сбор от 39 точки, събрани след 10 победи, 9 равенства и 10 загуби от започването на сезона, като в изиграните 29 срещи е успял да отбележи 27 попадения във вратата на съперниците си и е получил 25 гола във вратата си. Далеч от дома съставът е играл 15 мача досега, в които има 5 победи, 5 равенства и 5 загуби, реализирал е 12 попадения в мрежата на съперниците си и е позволил да му отбележат 11 гола в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството съставът на Небесно сините има на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са отбелязали в мрежата на съперниците си 5 попадения и са допуснали 3 гола от противниковите състави.

Аячо - Льо Авър - преки мачове

В предишните 5 мача между двата съперника, тимът на Аячо не е спечелил нито една победа, отбора на Льо Авър има спечелени 4 победи, а 1 мач е завършил реми, при обща голова разлика 2-7. В предишните 2 мача пред своите почитатели срещу Льо Авър, футболистите на Аячо нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините допусна загуба в предишния си мач в Франция, а на своя стадион постигна реми в последната си среща.

Съставът на гостите от Льо Авър има неуспех в предишната си среща в шампионата, а при визитите си има успех в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.