Обосновани Футболни Прогнози

Оснабрюк - Кемницер

18 Март 2017 - 15:00
Оснабрюк
Кемницер
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
3 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се разгледам двубоя от поредния кръг на настоящият футболен шампионат в Трета Лига на Германия между отборите на Оснабрюк и Кемницер. Треньора на домакините извежда на Оснател Арена своите играчи срещу Кемницер.

Накратко информацията за днешния футболен сблъсък:

Оснабрюк

Домакините от Оснабрюк са на 9-то място в таблицата с временното класиране с 39 точки, натрупани след 11 победи, 6 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 срещи имат голова разлика 35-34. Като домакин Оснабрюк е играл 13 двубоя, в които има 8 победи, 2 равенства и 3 загуби, реализирал е 21 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 10 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Оснабрюк има на сметката си една победа и 5 загуби, като са разписали в противниковата врата 4 гола и са получили 10 гола от играчите на противниците си.

Кемницер

Гостуващият състав на Кемницер е 5-ти в таблицата с актив от 40 точки, записани след 11 победи, 7 равенства и 9 загуби от старта на сезона, като в изиграните 27 срещи има положителна голова разлика 41-33. Като гост отборът е изиграл 14 двубоя, в които има 5 победи, 3 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 22-20.

В последните си 6 официални мача в Трета Лига играчите на Кемницер са постигнали 3 победи и 3 загуби, като са разписали в мрежата на противниците си 8 гола и са допуснали 7 гола от противниковите тимове.

Оснабрюк - Кемницер - директни мачове

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата състава, тимът на Оснабрюк има спечелени 2 победи, а тима на Кемницер е постигнал 3 победи, при обща голова разлика 5-7. В предишните 2 срещи на своя терен с отбора на Кемницер, Домакините от Оснабрюк са постигнали 2 победи.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините от Оснабрюк има неуспех в предишния кръг в шампионата, а на своя стадион постигна победа в предишния си двубой.

Отборът на Кемницер постигна победа в последния кръг в шампионата на Германия, а далеч от дома е с 2 последователни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.