Обосновани Футболни Прогнози

КА Бастия - Авранш

28 Април 2017 - 21:00
КА Бастия
Авранш
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка от 31-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Лига Национал на Франция между отборите на КА Бастия и Авранш. КА Бастия приемат на своя терен противниковия футболен отбор на Авранш.

Накратко факти и статистика за предстоящия двубой:

КА Бастия

Футболистите на домакините са на 13-то място във временното подреждане с актив от 33 точки, след 8 победи, 9 равенства и 13 загуби от започването на първенството, като в изиграните 30 срещи са реализирали 29 гола във вратата на съперниците си и са получили 41 попадения в мрежата си. Като домакин КА Бастия е изиграл 15 двубоя досега, в които е записал 6 победи, 4 равенства и 5 загуби, отбелязал е 19 попадения в противниковата врата и е получил 20 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството отборът на КА Бастия има в актива си 3 равенства и 3 загуби и нямат нито една победа, като са разписали в вратата на противниците си 2 попадения и са инкасирали 6 гола от противниците си.

Авранш

Гостуващият отбор на Авранш е 12-ти във временното класиране с 37 точки, постигнати след 9 победи, 10 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 30 срещи има отрицателна голова разлика 38-42. При гостуванията си отборът е играл 15 срещи досега, в които има 4 победи, 6 равенства и 5 загуби, при голова разлика 18-22.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Авранш са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 6 гола.

КА Бастия - Авранш - преки двубои

В предишните 5 изиграни двубоя между двата противника, КА Бастия има спечеленa една победа, отбора на Авранш също има спечеленa 1 победа, а в 3 двубоя двата тима не са съумели да се победят, при обща голова разлика 5-5. В предишните 2 срещи у дома срещу състава на Авранш, Домакините от КА Бастия нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините е в серия от 2 последователни загуби в първенството на Франция, а на собствения си стадион е в серия от 2 последователни ремита.

Тимът на гостите е в серия от 2 успеха в шампионата, а на чужд терен има успех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.