Обосновани Футболни Прогнози

Торки Юнайтед - Честър

1 Април 2017 - 17:00
Торки Юнайтед
Честър
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от 41-ия кръг на футболния шампионат в Англия в турнира Национална Лига между Торки Юнайтед и Честър. Футболистите на Торки Юнайтед излизат срещу противниковия футболен отбор на Честър на домашния си терен.

Факти и статистика за днешната футболна среща:

Торки Юнайтед

Играчите на домакините заемат 20-та позиция в таблицата с временното класиране със събрани 43 точки, след 11 победи, 10 равенства и 19 загуби през сезона, като в изиграните общо 40 двубоя са отбелязали 45 гола във вратата на съперниците си и са позволили да им отбележат 55 гола в собствената мрежа. У дома Торки Юнайтед е изиграл 20 мача до момента, в които има 7 победи, 5 равенства и 8 загуби, при обща голова разлика 29-26.

В предишните си 6 официални мача в Национална Лига съставът на Торки Юнайтед има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 7-7.

Честър

Отборът на гостите от Честър е 13-ти в таблицата с актив от 49 точки, постигнати след 13 победи, 10 равенства и 16 загуби от започването на сезона, като в изиграните 39 мача е отбелязал 58 гола във вратата на съперниците си и е инкасирал 56 попадения в мрежата си. Далеч от дома съставът е играл 19 срещи досега, в които е записал 5 победи, 7 равенства и 7 загуби, отбелязал е 23 гола във вратата на посрещащите го тимове и е допуснал 28 гола във вратата си.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Честър са постигнали 2 победи и 4 загуби, като са разписали в мрежата на съперниците си 7 попадения и са допуснали 9 попадения от противниковите тимове.

Торки Юнайтед - Честър - директни срещи

В предишните 5 изиграни срещи между двата тима, Торки Юнайтед е записал 2 победи, а състава на Честър е спечелил 3 успеха, при обща голова разлика 5-6. В последните 2 двубоя на своя стадион срещу Честър, футболистите на Торки Юнайтед са записали една победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините от Торки Юнайтед постигна победа в предишната си среща в Англия, а при домакинствата си има поражение в предишната си среща.

Тимът на гостите от Честър допусна неуспех в последния кръг в първенството, а при визитите си е в серия от 2 победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.