Обосновани Футболни Прогнози

Мидълзбро - Съндърланд

26 Април 2017 - 21:45
Мидълзбро
Съндърланд
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача между Мидълзбро и Съндърланд от поредния кръг на футболното първенство в Премиършип на Англия. Боро приемат на домашния си стадион Ривърсайд противниковия футболен отбор на Съндърланд.

Стига приказки време е за статистиката за предстоящата среща:

Мидълзбро

Мидълзбро се намират на 19-то място в таблицата с актив от 24 точки, постигнати след 4 победи, 12 равенства и 17 загуби през сезона, като в изиграните общо 33 мача имат отрицателна голова разлика 23-43. Пред собствените си винаги подкрепящи го фенове Мидълзбро има 16 срещи, в които има 3 победи, 5 равенства и 8 загуби, реализирал е 13 гола във вратата на противниците си и е получил 19 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Мидълзбро има на сметката си 2 равенства и 4 загуби и са без победа, при обща голова разлика 4 вкарани и 13 получени гола.

Съндърланд

Тимът на гостите от Съндърланд е 20-ти в класирането с актив от 21 точки, натрупани след 5 победи, 6 равенства и 21 загуби от започването на първенството, като в изиграните 32 двубоя има голова разлика 26-58. Далеч от дома тимът има 15 срещи досега, в които има 2 победи, 1 равенство и 12 загуби, при обща голова разлика 10-27.

В предишните си 6 официални мача в Премиършип тимът на Черните котки има записани 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, като са вкарали 2 гола и са допуснали 10 попадения.

Мидълзбро - Съндърланд - преки мачове

В последните 5 играни мача между двата тима, Боро е постигнал една победа, отбора на Съндърланд има записани 2 победи, а в 2 мача двата състава са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 7-9. В предишните 2 срещи у дома с състава на Черните котки, играчите на Мидълзбро нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на Мидълзбро е с 2 загуби в Англия, а на своя стадион има загуба в последната си среща.

Съставът на гостите записа равенство в предишния си двубой в шампионата на Англия, а при гостуванията си е в серия от 3 поредни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.