Обосновани Футболни Прогнози

Сириус - Калмар

24 Април 2017 - 20:00
Сириус
Калмар
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
3 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между футболните тимове на Сириус и Калмар от 4-ия кръг на футболното първенство в Швеция в турнира Алсвенскан Лига. Футболистите на Сириус излизат срещу гостуващите футболисти на Калмар на своя стадион.

Информацията за предстоящия сблъсък:

Сириус

Футболистите на домакините от Сириус се намират на 4-то място в таблицата с актив от 6 точки, след 2 победи и една загуба от започването на сезона, като в изиграните 3 срещи са реализирали 4 попадения и са допуснали 2 гола в собствената мрежа. Пред своите предани фенове Сириус е изиграл 1 двубой, в който е записал 1 загуба, като все още не е отбелязал нито едно попадение във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 2 гола в своята мрежа.

В предишните си 3 срещи в първенството футболистите на Сириус са постигнали 2 победи и една загуба, като са вмъкнали на противника си 4 гола и са получили 2 попадения.

Калмар

Гостуващият отбор на Калмар е 16-ти в таблицата само с една точка, след 1 равенство и 2 загуби от старта на сезона, като все още се стреми към първата си победа, като в изиграните 3 мача има отрицателна голова разлика 3-9. На чужд терен отборът е изиграл 1 двубой досега, в който има 1 равенство, при голова разлика 1-1.

В последните си 6 официални мача в Алсвенскан Лига съставът на Калмар е постигнал 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 6-13.

Сириус - Калмар - директни мачове

.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на Сириус има успех в последния си мач в Швеция, а при домакинствата си има поражение в предишната си среща.

Съставът на гостите от Калмар има загуба в последния си двубой в шампионата, а при визитите си стигна до реми в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.