Обосновани Футболни Прогнози

Сабадел - Валенсия Местая

2 Април 2017 - 18:00
Сабадел
Валенсия Местая
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за срещата между Сабадел и Валенсия Местая от 32-ия кръг на футболния шампионат в Испания в турнира Сегунда Дивисион Б Група 3. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион Нова Крю Алта своите играчи срещу гостуващите футболисти на Валенсия Местая.

Но нека да разгледаме информацията за предстоящата среща:

Сабадел

Сабадел заемат 13-та позиция в таблицата с актив от 37 точки, записани след 7 победи, 16 равенства и 8 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 31 мача са успели да вкарат 25 гола във вратата на съперниците си и са инкасирали 30 попадения в своята врата. Като домакин тимът има 15 двубоя досега, в които има 5 победи, 8 равенства и 2 загуби, отбелязал е 16 гола във вратата на своите гости и е позволил да му отбележат 13 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на Сабадел е постигнал 5 равенства и 1 загуба и са без победа, при обща голова разлика 4-5.

Валенсия Местая

Гостуващият тим на Валенсия Местая е на трета позиция в таблицата с временното класиране с общ сбор от 54 точки, от 15 победи, 9 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 31 мача има положителна голова разлика 49-39. При гостуванията си отборът има 16 мача до момента, в които е записал 6 победи, 5 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 20-22.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Валенсия Местая е записал 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 12-13.

Сабадел - Валенсия Местая - преки срещи

В последните 3 играни двубоя между двата тима, тимът на Сабадел не е спечелил нито една победа, състава на Валенсия Местая е записал 2 победи, а 1 двубой е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 3-6. В предишната среща у дома срещу Валенсия Местая, играчите на Сабадел нямат победа и една загуба.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на Сабадел е в серия от 3 поредни равенствa в Испания, а при домакинствата си е с 3 последователни ремита.

Съставът на гостите има поражение в предишния кръг в шампионата на Испания, а на чужд терен постигна успех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.