Обосновани Футболни Прогнози

Портимонензе - Авеш

19 Април 2017 - 18:00
Портимонензе
Авеш
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
2 - 1
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да дам прогноза за футболната среща между футболните тимове на Портимонензе и Авеш от 37-ия кръг на текущият шампионат в Португалия в Сегунда Лига. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион Ещадио Мунисипал де Портимао своите играчи срещу Авеш.

Факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Портимонензе

Домакините са лидери в класирането с 70 точки, постигнати след 21 победи, 7 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 36 двубоя имат голова разлика 58-30. На домашна сцена Портимонензе е изиграл 18 срещи досега, в които има 14 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 33-9.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Портимонензе е постигнал 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 10 получени гола.

Авеш

Отборът на гостите от Авеш е 2-ри в таблицата с 68 точки, от 19 победи, 11 равенства и 6 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 36 мача е успял да вкара 50 попадения във вратата на противниците си и е получил 32 гола във вратата си. Навън тимът е изиграл 18 двубоя, в които има 7 победи, 7 равенства и 4 загуби, вкарал е 22 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 17 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Сегунда Лига тимът на Авеш е записал 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 2 гола.

Портимонензе - Авеш - директни двубои

В последните 5 играни двубоя между двата противника, Портимонензе няма спечелена нито 1 победа, отбора на Авеш има спечелени 2 победи, а в 3 мача двата състава са завършили наравно, при общо голово съотношение 2-4. В предишните 2 двубоя пред своите фенове с състава на Авеш, Домакините от Портимонензе нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините е с 4 поражения в Португалия, а на своя стадион е в серия от 2 поредни загуби.

Отборът на гостите от Авеш има успех в предишната си среща в Португалия, а на чужд терен записа реми в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.