Обосновани Футболни Прогнози

ФК ФКСБ - Астра Гюргево

6 Април 2017 - 20:30
ФК ФКСБ
Астра Гюргево
Прогноза: X2
Коефициент: 1.91
3 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата между отборите на ФК ФКСБ и Астра Гюргево от поредния кръг на първенството в Румъния в Група за Титлата. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу гостуващите футболисти на Астра Гюргево.

Накратко информацията за предстоящата футболна среща:

ФК ФКСБ

Футболистите на тима домакин се намират на втора позиция във временното подреждане с общ сбор от 30 точки, след 2 победи и една загуба от началото на сезона, като в изиграните 3 мача имат голова разлика 5-4. У дома Червено-сините е изиграл 2 срещи, в които има 2 поредни успеха, отбелязал е 4 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат един гол в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Армейците е постигнал 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика вкарани 13 гола и получени 6 гола.

Астра Гюргево

Гостуващият състав на Астра Гюргево е на 6-то място в класирането с актив от 23 точки, след едно равенство и 2 загуби от започването на сезона, като все още няма победа до момента, като в изиграните 3 срещи е успял да вкара 3 попадения и е инкасирал 5 гола в собствената мрежа. При визитите си тимът е играл един мач, в който има 1 загуба, при обща голова разлика 2-3.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Черните дяволи е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са записали 11 гола и са получили 10 попадения.

ФК ФКСБ - Астра Гюргево - преки срещи

В предишните 2 двубоя между двата тима, Червено-сините е спечелил 1 победа, а отбора на Астра Гюргево също е постигнал една победа, при общо голово съотношение 2-2. В предишната среща пред своите почитатели с Астра Гюргево, футболистите на ФК ФКСБ имат 1 победа.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините има победа в последния кръг в Румъния, а у дома е с 2 победи.

Съставът на гостите е в серия от 2 загуби в първенството, а като гост е с 2 поражения.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.91 Резултат: 3 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.