Обосновани Футболни Прогнози

Бромли - Рексъм

8 Април 2017 - 17:00
Бромли
Рексъм
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
4 - 3
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща от поредния кръг на текущото футболно първенство в Национална Лига на Англия между тимовете на Бромли и Рексъм. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу Рексъм.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Бромли

Домакините са 14-ти във временното класиране с актив от 52 точки, натрупани след 15 победи, 7 равенства и 19 загуби през сезона, като в изиграните 41 двубоя са реализирали 47 гола в противниковата врата и са получили 59 попадения в мрежата си. Пред своите горещи привърженици Бромли е изиграл 20 мача, в които има 9 победи, 2 равенства и 9 загуби, при голова разлика 24-32.

В последните си 6 официални двубоя в Национална Лига играчите на Бромли са записали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са вкарали 5 попадения и са получили 3 попадения.

Рексъм

Тимът на гостите от Рексъм е 10-ти в класирането с 54 точки, събрани след 14 победи, 12 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните 41 мача е реализирал 39 гола в противниковата врата и е допуснал 51 гола във вратата си. Навън тимът е изиграл 20 срещи до момента, в които е записал 4 победи, 7 равенства и 9 загуби, при обща голова разлика 17-31.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Рексъм имат на сметката си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали 4 попадения и са получили 9 гола.

Бромли - Рексъм - директни двубои

В последните 3 изиграни сблъсъка между двата отбора, Бромли е спечелил една победа, а отбора на Рексъм има записани 2 победи, при обща голова разлика 4-5. В предишната среща пред своите фенове срещу Рексъм, Домакините от Бромли имат една победа.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините има победа в последния си двубой в Англия, а на собствения си стадион допусна загуба в предишната си среща.

Отборът на Рексъм допусна поражение в последния си мач в шампионата, а на чужд терен записа реми в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 4 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.