Обосновани Футболни Прогнози

Ред Стар Париж - Бурж-Перона

21 Април 2017 - 21:00
Ред Стар Париж
Бурж-Перона
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
4 - 1
позната футболни прогнози

За днес ще дам прогноза за срещата между футболните състави на Ред Стар Париж и Бурж-Перона от 34-ия кръг на футболния сезон в Франция в турнира Лига 2. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу играчите на Бурж-Перона на Стад Була.

Стига приказки време е за информацията за предстоящия сблъсък:

Ред Стар Париж

Играчите на Ред Стар Париж се намират на 19-та позиция във временното класиране с 31 точки, постигнати след 7 победи, 10 равенства и 16 загуби от началото на първенството, като в изиграните 33 мача са успели да отбележат 31 попадения и са допуснали 49 гола в собствената мрежа. Пред своите предани привърженици Ред Стар Париж е изиграл 17 двубоя досега, в които е записал 4 победи, 5 равенства и 8 загуби, при обща голова разлика 17-24.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Ред Стар Париж са записали 6 поредни загуби, което ясно показва моментната незадоволителна форма на състава, при голова разлика 5-15.

Бурж-Перона

Тимът на гостите от Бурж-Перона е 13-ти във временното подреждане с общ сбор от 41 точки, записани след 10 победи, 11 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 33 срещи има отрицателна голова разлика 43-47. При гостуванията си тимът има 16 срещи до момента, в които е записал 4 победи, 5 равенства и 7 загуби, при голова разлика 20-23.

В предишните си 6 официални мача в Лига 2 футболистите на Бурж-Перона имат в актива си 1 победа и 5 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 12 гола.

Ред Стар Париж - Бурж-Перона - директни срещи

В предишните 3 изиграни двубоя между двата тима, тимът на Ред Стар Париж има постигнати 2 победи, а отбора на Бурж-Перона има спечеленa една победа, при общо голово съотношение 3-4. В последната среща на своя терен с Бурж-Перона, футболистите на Ред Стар Париж са записали една победа.

Текуща форма на двата състава в първенството

Тимът на Ред Стар Париж е с 6 поредни загуби в шампионата, а у дома е в серия от 3 поражения.

Съставът на гостите е с 2 поражения в първенството на Франция, а при визитите си допусна поражение в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.