Обосновани Футболни Прогнози

Гримсби Таун - Йоувил

22 Април 2017 - 17:00
Гримсби Таун
Йоувил
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
4 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 44-ия кръг на текущият сезон в Англия в турнира Втора Лига между футболните отбори на Гримсби Таун и Йоувил. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Йоувил на Блъндъл Парк.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешния футболен двубой:

Гримсби Таун

Гримсби Таун са 14-ти във временното подреждане с 58 точки, натрупани след 16 победи, 10 равенства и 17 загуби през сезона, като в изиграните 43 двубоя имат голова разлика 53-57. На домашна сцена съставът е играл 21 мача, в които е записал 8 победи, 5 равенства и 8 загуби, при голова разлика 27-28.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Гримсби Таун има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 9-11.

Йоувил

Гостуващият отбор на Йоувил се намира на 18-то място във временното подреждане с 49 точки, записани след 11 победи, 16 равенства и 16 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 43 мача има отрицателна голова разлика 46-57. Навън отборът има 21 мача до момента, в които има 3 победи, 9 равенства и 9 загуби, вкарал е 22 гола в противниковата мрежа и е получил 34 гола в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството отборът на Йоувил е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 10 гола.

Гримсби Таун - Йоувил - директни срещи

В последните 3 мача между двата противника, тимът на Гримсби Таун е записал една победа, отбора на Йоувил също има спечеленa една победа, а в една среща двата съперника не са съумели да се победят, при обща голова разлика 3-3. В предишната среща пред своите почитатели срещу тима на Йоувил, Домакините от Гримсби Таун имат една победа.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините от Гримсби Таун допусна поражение в последната си среща в първенството, а на своя стадион постигна успех в последната си среща.

Отборът на гостите има успех в предишната си среща в Англия, а като гост е с 2 поредни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 4 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.