Обосновани Футболни Прогнози

Елязъгспор - Сивасспор

10 Април 2017 - 18:30
Елязъгспор
Сивасспор
Прогноза: X2
Коефициент: 1.44
1 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от 27-ия кръг на текущото първенство в Турция в турнира ТФФ Първа Лига между отборите на Елязъгспор и Сивасспор. Футболистите на Елязъгспор излизат срещу Сивасспор на Елязъг Ататюрк.

Но нека да разгледаме статистиката за днешната среща:

Елязъгспор

Елязъгспор са 12-ти в таблицата с временното класиране с общ сбор от 28 точки, от 9 победи, 7 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 26 мача имат голова разлика 32-30. Пред собствените си верни фенове съставът на Елязъгспор е изиграл 13 двубоя, в които има 6 победи, 4 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 20-13.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Елязъгспор имат записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 12 вкарани и 8 получени гола.

Сивасспор

Гостуващият отбор на Сивасспор заема втора позиция в таблицата с временното класиране с актив от 46 точки, постигнати след 13 победи, 7 равенства и 6 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 26 срещи има голова разлика 37-23. Навън съставът е играл 13 срещи до момента, в които има 4 победи, 4 равенства и 5 загуби, реализирал е 12 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 17 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в ТФФ Първа Лига футболистите на Сивасспор са постигнали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са вкарали 8 попадения и са получили 5 попадения.

Елязъгспор - Сивасспор - преки срещи

В последната среща между двата съперника, Елязъгспор няма спечелена нито една победа, състава на Сивасспор също не е спечелил нито 1 победа, а в 1 двубой двата състава са завършили без победител.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на Елязъгспор допусна неуспех в последната си среща в първенството, а при домакинствата си е с 2 последователни успеха.

Съставът на гостите постигна успех в предишната си среща в Турция, а при гостуванията си допусна неуспех в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.