Обосновани Футболни Прогнози

Шанхай Ийст Ейша - Далян Аербин

31 Юли 2013 - 14:45
Шанхай Ийст Ейша
Далян Аербин
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.48
2 - 2
позната футболни прогнози

Днес ще се изиграе сблъсъка между футболистите на Шанхай Ийст Ейша и Далян Аербин от поредния кръг на футболното първенство в Китай в турнира Супер Лига.

Предоставям факти и статистика за днешната футболна среща:

Шанхай Ийст Ейша

Домакините са на 8-мо място в таблицата с временното подреждане със събрани 21 точки, събрани след 6 победи, 3 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 срещи имат голова разлика 23-22. На собствения си терен отборът е изиграл 7 срещи, в които има 4 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 8-7.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Шанхай Ийст Ейша е постигнал 4 победи и 2 загуби, като са записали 12 гола и са им вкарали 6 попадения.

Далян Аербин

Тимът на гостите от Далян Аербин се намира на 9-то място в класирането с актив от 20 точки, постигнати след 5 победи, 5 равенства и 7 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 17 двубоя има голова разлика 24-25. При гостуванията си отборът е играл 9 мача до момента, в които има 3 победи, 1 равенство и 5 загуби, реализирал е 9 гола в противниковата врата и е допуснал 12 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Далян Аербин са записали 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 9-9.

Шанхай Ийст Ейша - Далян Аербин - преки срещи

В последният сблъсък между двата съперника, Шанхай Ийст Ейша не е спечелил нито една победа, състава на Далян Аербин също няма постигната нито 1 победа, а един мач е завършил с равен резултат.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините от Шанхай Ийст Ейша постигна победа в предишната си среща в шампионата, а на собствения си стадион има поражение в предишния си двубой.

Тимът на Далян Аербин е с 2 равни срещи в шампионата на Китай, а на чужд терен постигна успех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.48 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.