Обосновани Футболни Прогнози

Лонгфорд Таун - Уотърфорд Юнайтед

6 Юли 2013 - 21:30
Лонгфорд Таун
Уотърфорд Юнайтед
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от поредния кръг на футболния шампионат в Ирландия в турнира Първа Дивизия между отборите на Лонгфорд Таун и Уотърфорд Юнайтед.

Време е за статистиката за днешната футболна среща:

Лонгфорд Таун

Домакините са водачи в таблицата с временното подреждане с общ актив от 30 точки, записани след 9 победи, 3 равенства и 3 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 15 двубоя са реализирали 31 попадения във вратата на съперниците си и са получили 18 гола в собствената мрежа. Пред своите горещи почитатели Лонгфорд Таун е играл 7 двубоя досега, в които е записал 5 победи, 1 равенство и една загуба, отбелязал е 17 попадения във вратата на своите гости и е допуснал 9 гола в своята мрежа.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия футболистите на Лонгфорд Таун са постигнали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 13-9.

Уотърфорд Юнайтед

Гостуващият тим на Уотърфорд Юнайтед е 3-ти във временното класиране с общ сбор от 24 точки, записани след 7 победи, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 мача е вкарал 18 гола и е получил 16 попадения в своята мрежа. На чужд терен отборът е изиграл 7 срещи до момента, в които е записал 4 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 9-7.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия отборът на Уотърфорд Юнайтед е постигнал 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 10-5.

Лонгфорд Таун - Уотърфорд Юнайтед - преки мачове

В предишните 5 играни мача между двата съперника, тимът на Лонгфорд Таун има записани 2 успеха, отбора на Уотърфорд Юнайтед също има записани 2 успеха, а в един двубой двата противника са завършили без да излъчат победител, при общо голово съотношение 7-7. В предишните 2 срещи на своя терен срещу Уотърфорд Юнайтед, футболистите на Лонгфорд Таун са постигнали 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините от Лонгфорд Таун записа реми в предишната си среща в шампионата, а у дома е с 2 успеха.

Съставът на гостите от Уотърфорд Юнайтед е в серия от 4 последователни успеха в първенството на Ирландия, а като гост е с 2 успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.