Обосновани Футболни Прогнози

Санкт Полтен - Капфенберг

19 Юли 2013 - 19:30
Санкт Полтен
Капфенберг
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
4 - 0
позната футболни прогнози

След вчерашната прогноза днес мисля да анализирам мача между съставите на Санкт Полтен и Капфенберг от 37-ия кръг на футболното първенство в Австрия в турнира Ерсте Лига.

Накратко факти и статистика за днешната среща:

Санкт Полтен

Футболистите на отбора домакин са на 4-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 54 точки, събрани след 14 победи, 12 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 36 двубоя са отбелязали 65 попадения в противниковата врата и са инкасирали 60 гола в мрежата си. Като домакин Санкт Полтен има 18 двубоя до момента, в които има 11 победи, 4 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 38-29.

В предишните си 6 официални мача в Ерсте Лига съставът на Санкт Полтен има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали 6 гола и са допуснали 7 попадения.

Капфенберг

Гостуващият състав на Капфенберг се намира на 5-то място в таблицата с 53 точки, записани след 14 победи, 11 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 36 срещи е реализирал 56 гола в противниковата врата и е допуснал 50 гола в мрежата си. Като гост тимът е изиграл 18 срещи, в които има 7 победи, 2 равенства и 9 загуби, при обща голова разлика 26-28.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Капфенберг са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7-7.

Санкт Полтен - Капфенберг - директни мачове

В предишните 4 сблъсъка между двата противника, Санкт Полтен е постигнал една победа, отбора на Капфенберг също е спечелил една победа, а 2 двубоя са завършили с равен резултат, при общо голово съотношение 5-8. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу отбора на Капфенберг, играчите на Санкт Полтен имат една победа и една загуба.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините от Санкт Полтен постигна успех в последната си среща в шампионата, а на своя стадион е в серия от 2 последователни успеха.

Тимът на гостите допусна поражение в предишната си среща в първенството на Австрия, а далеч от дома е в серия от 2 поредни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.