Обосновани Футболни Прогнози

Брейдаблик Коупавогюр - Вестманаейяр

28 Юли 2013 - 20:00
Брейдаблик Коупавогюр
Вестманаейяр
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.38
3 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от поредния кръг на футболния сезон от Висшата Лига на Исландия между футболните състави на Брейдаблик Коупавогюр и Вестманаейяр.

Време е за статистиката за предстоящия мач:

Брейдаблик Коупавогюр

Домакините от Брейдаблик Коупавогюр заемат 4-то място във временното подреждане с общ актив от 23 точки, записани след 7 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 11 мача имат голова разлика 19-11. У дома отборът на Брейдаблик Коупавогюр има 5 двубоя досега, в които е записал 4 победи и една загуба, при обща голова разлика 11-3.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Лига играчите на Брейдаблик Коупавогюр имат в актива си 5 победи, едно равенство и нито една загуба, при обща голова разлика 9 вкарани и 3 получени гола.

Вестманаейяр

Гостуващият отбор на Вестманаейяр е на 5-та позиция в класирането с актив от 18 точки, натрупани след 5 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 11 двубоя има положителна голова разлика 15-10. Като гост съставът е изиграл 6 срещи до момента, в които има една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6-6.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Вестманаейяр е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са записали в противниковата мрежа 9 гола и са получили 6 гола от играчите на своите противници.

Брейдаблик Коупавогюр - Вестманаейяр - преки срещи

В предишните 5 изиграни мача между двата съперника, тимът на Брейдаблик Коупавогюр е спечелил една победа, отбора на Вестманаейяр има спечелени 2 успеха, а 2 двубоя са завършили наравно, при обща голова разлика 4-7. В предишните 2 срещи пред своите почитатели с Вестманаейяр, Домакините от Брейдаблик Коупавогюр са записали 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините е с 2 поредни победи в Исландия, а при домакинствата си е с 2 последователни успеха.

Съставът на гостите от Вестманаейяр допусна загуба в последната си среща в първенството на Исландия, а при визитите си има неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.38 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.