Обосновани Футболни Прогнози

Дамаш Гилан - Сайпа Караж

25 Юли 2013 - 20:30
Дамаш Гилан
Сайпа Караж
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя от поредния кръг на футболното първенство в Иран в турнира Про Лига между Дамаш Гилан и Сайпа Караж.

Време е да предоставя информация за днешния футболен двубой:

Дамаш Гилан

Играчите на Дамаш Гилан са на 5-та позиция в класирането без спечелена точка, от старта на новия сезон, като имат голова разлика 0-0. У дома Дамаш Гилан все още няма изиграна среща досега, при голова разлика 0-0.

В последните си 6 официални мача в Про Лига съставът на Дамаш Гилан има на сметката си 4 победи и 2 загуби, при голова разлика вкарани 10 гола и получени 8 гола.

Сайпа Караж

Гостуващият състав на Сайпа Караж е на 5-то място в класирането без нито една точка, от началото на новия сезон, като е вкарал 0 гола в противниковата врата и е инкасирал 0 гола в мрежата си. Навън отборът все още няма изиграна среща досега, като все още не е вкарал нито едно попадение в противниковата врата и все още не е позволил да му отбележат нито един гол във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Про Лига играчите на Сайпа Караж имат записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са реализирали 12 гола и са им вкарали 5 гола.

Дамаш Гилан - Сайпа Караж - директни двубои

В предишните 4 изиграни мача между двата отбора, Дамаш Гилан не е записал нито 1 победа, състава на Сайпа Караж има записани 3 победи, а един мач е завършил наравно, при обща голова разлика 1-9. В последните 2 срещи на своя терен с Сайпа Караж, футболистите на Дамаш Гилан нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на Дамаш Гилан е с 2 победи в Иран, а у дома постигна победа в последната си среща.

Съставът на Сайпа Караж постигна победа в предишната си среща в първенството на Иран, а като гост има победа в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.