Обосновани Футболни Прогнози

Хорн - Лиферинг Залцбург

26 Юли 2013 - 19:30
Хорн
Лиферинг Залцбург
Прогноза: X2
Коефициент: 1.40
2 - 4
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата между футболните състави на Хорн и Лиферинг Залцбург от поредния кръг на текущият шампионат в Австрия в Ерсте Лига.

Но нека да разгледаме фактите за днешния футболен сблъсък:

Хорн

Домакините от Хорн са на 7-ма позиция в таблицата с временното класиране без записана точка, след 1 загуба, като са вкарали 2 гола в противниковата врата и са позволили да им отбележат 3 гола в собствената мрежа. У дома Хорн все още няма изиграна среща досега, при голова разлика 0-0.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Хорн са постигнали 3 победи и 3 загуби, като са записали 13 попадения и са инкасирали 9 попадения.

Лиферинг Залцбург

Тимът на гостите от Лиферинг Залцбург е трети във временното подреждане с 3 точки, след 1 победа от започването на новото първенство, като е успял да отбележи 3 гола в противниковата врата и е допуснал 0 попадения в собствената мрежа. При гостуванията си тимът все още няма изиграна среща досега, като все още не е реализирал нито един гол във вратата на приемащите го тимове и все още не е позволил да му вкарат нито един гол в мрежата си.

В предишните си 1 официални мача в Ерсте Лига футболистите на Лиферинг Залцбург са постигнали 1 победа, при голова разлика 3 вкарани и 0 получени гола.

Хорн - Лиферинг Залцбург - преки мачове

.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на Хорн допусна неуспех в последния кръг в Австрия, а на собствения си стадион е в серия от 3 последователни победи.

Съставът на гостите постигна успех в предишния си мач в шампионата, а далеч от дома е в серия от 0 последователни поражения.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 4 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.