Обосновани Футболни Прогнози

Розенборг - Од БК

14 Юли 2013 - 20:00
Розенборг
Од БК
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
3 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой от 16-ия кръг на шампионата в Норвегия в Типелиген между отборите на Розенборг и Од БК.

Накратко информацията за предстоящия футболен мач:

Розенборг

Играчите на отбора домакин заемат второ място в таблицата с временното класиране с актив от 31 точки, събрани след 9 победи, 4 равенства и 2 загуби от началото на сезона, като в изиграните 15 мача имат голова разлика 25-12. На собствения си терен тимът е играл 8 мача до момента, в които е записал 5 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 13-5.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Розенборг е постигнал 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 8-3.

Од БК

Отборът на гостите от Од БК е на 9-то място във временното класиране с актив от 18 точки, от 5 победи, 3 равенства и 7 загуби от началото на първенството, като в изиграните 15 срещи има положителна голова разлика 16-15. На чужд терен отборът е играл 7 мача, в които е записал 1 победа, едно равенство и 5 загуби, отбелязал е 3 гола в мрежата на съперниците си и е получил 10 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Типелиген съставът на Од БК има в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 9-4.

Розенборг - Од БК - директни двубои

В последните 5 играни двубоя между двата противника, тимът на Розенборг има записани 3 победи, състава на Од БК не е записал нито една победа, а в 2 двубоя двата състава са си разделили точките, при обща голова разлика 12-3. В предишните 2 двубоя пред своите почитатели срещу тима на Од БК, футболистите на Розенборг са постигнали една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от Розенборг постигна успех в последния кръг в Норвегия, а при домакинствата си е в серия от 2 последователни успеха.

Тимът на гостите е с 2 последователни успеха в шампионата, а далеч от дома постигна победа в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.